Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss av cynism, eller kärlek...


förlorad oskuld

Hörde din röst förbanna min kärlek i mörkret, ung och ren, lever den i en trasad kropp, en ande med destruktiva tendenser, inatt torkar du bort morden jag begått och kallar mig älskade, kysser mina defekter,


smärtan lyssnar ej på kärleken...




Fri vers av peter markurth
Läst 313 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-03-01 06:44



Bookmark and Share


  Hippiesoul
Förbannat bra skrivet (om jag nu får uttrycka mig så)
Applåderar och gör vågen!!
Bokmärker..
2009-03-01

    Nattviol
skulle vilja påstå att
kärlek ej lyssnar till smärtan...
men allt är sant
så även din text
2009-03-01

  Suzy med punkterna
Lite av båda kanske.
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth