Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre år och fyra månader

 

denna dag

visar almanackan

att jag har levt utan

min älskade i

tre år och 4 månader

 

tiden går

men stegen

blir inte lättare

av de fina minnena

vilket man gärna

vill tro nej stegen

blir allt tyngre ju

längre tid som

förflyter




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-01 12:44



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Jag förstår hur smärtsamt det måste vara, jag har mina prövningar också. Tröstekram till Dig!
2009-03-02

  Sladjana Zubcevic
Smärtsamt skrivet vännen min.
Kram
2009-03-01

    ej medlem längre
Fint skrivet om saknaden
2009-03-01

  Njord
Nej, stegen blir inte lättare. En börda man bär resten av livet. Fint skrivet om din saknad.
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP