Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


avsaknad

vilt raseri, hagel, svart hylsa, skickar ditt sinne till kyrkogården, hemligheter släcks, fragment av ben klibbar fast i dina tankar, de du ej han tänka fäster vi inget avseende vid, ty slocknat har din gälla stämma, tystnad, blodig metallsmak i munnen, detta är ju för helvete verkligt, jag är en mördare nu, stal en existens, var ju fördjävligt, skrattar högt, overkligt suddigt, har en patron kvar , smällen tog mitt sinne med saknad där det klibbade ihop med dina tankar, nu härskar tystnad, utan svek och avsaknad..






Fri vers av peter markurth
Läst 221 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-01 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth