Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skulle fått en kusin, men hon fick missfall :(


Till Mia ( Och bebisen som aldrig kom )

Du letade efter
lyckan på fel ställen,
du hade liv
inuti dig,

men den delen
av dig, dog.

Du har varit,
letat, sökt
och du föll.

Livet är svårt,
det har avrit
tungt och grått,

du har vandrat
i tomma labyrinter,
hand i hand med liv,

( och bebisen som aldrig kom )

Du har saknat,
gått på fel vägar,

men jag tror
att du har hittat rätt nu.




Fri vers av Cornelia
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-06 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cornelia
Cornelia