Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss av att ha litet kul....


iver

Yxan glittrade mörkröd, bensågen, kaustiksodan, hinkarna, fräsande stank, blod, benpipor, delarna av din kropp, de ännu ej upplösta, feberaktig iver, klarsyn, återkommande spolningar i klossetten väntar på din själs upplösning,

jag log i gravkammaren skapad av en toalett

i gryningen är spåren av vansinnet borta


gryningen skänker sinnesfrid


in i döden hade du tittat på mitt ansikte


som ett sjukt rådjurskid


anade du detta?


jag skrattade hysteriskt och spolade väggarna rena från blod....








Fri vers av peter markurth
Läst 304 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-03-02 06:35



Bookmark and Share


    Trast
Usch, verkligen hemskt. Som splatter men mörk underton. Bra skrivet.
2009-03-04

  Lili Samuelsson VIP
detta tilltalar mig,makaber som jag är, himlans snyggt styckat
2009-03-03

  Berit Robin Lagerholm VIP
En intensiv dikt som känns som bra medel mot avskalande.
2009-03-03

  © anakreon VIP
What a bloody nightmare...
For sure, I'd rather watch
"Rear Window" by
mr Alfred Hitchcock
2009-03-03

  Alexander Gustafsson
gillar den...

påminner om uppvaknade efter en blodig dröm...

med morgonkaffet i handen...

så spolar du väggarna rena från blod...
2009-03-02

  Suzy med punkterna
Fruktansvärd men skickligt skriven
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth