Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss av dagen..


Jagets upplösning

ljuv kärlek viskar i mitt öra, vill du vara min för evigt? följer min älskade de sista stegen in i hennes hjärta och brinner....








Fri vers av peter markurth
Läst 382 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-03-02 06:52



Bookmark and Share


  Syrsan
Tycker om det jag läser. Känner glöden. Vackert formulerat!
2009-03-02

  En strimma av guld
Ett fåtal ord beskriver så mycket. Fint skrivet om kärleken.
2009-03-02

  Suzy med punkterna
Passande rubrik. Bra!
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth