Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan som skrämmer dig




Du säger nej till mitt förslag
som skrämmer dig

Rädslan för mig

Rädslan för dig själv

Och

Rädslan för din rädsla

Du väljer bort att ge dig hän
du väljer livet

Ditt välordnade och väl inrutade liv










Fri vers av Nimrod
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-02 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nimrod