Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arkitekt Antonio Gaudi


Sagrada Família i Barcelona

 

det förefaller uppenbart

att detta verk ej kan bli klart

som om ingen början finns

och givetvis då inget slut

som om hela livet hinns

innan man kan komma ut

 

fascinerad stod jag där och såg

detaljer framträda ur varje vrå

de stod de satt de låg

jag kunde inte se mig mätt på

detta verk men bussen skulle gå

och lovade mig själv att återkomma då

när jag har hunnit läsa på




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-02 14:36



Bookmark and Share


  Hans Christian
Ögongodis som jag
tackar för!
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP