Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


smärta

Sakta kysser vi varandras smärta adjö, vet att du kommer att älska mina sagor för evigt , ty jag brinner i din närhet och ser att dina ögon gråter glömska, kom och lägg dig här brevid älskade flicka...




Fri vers av peter markurth
Läst 221 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-03-02 19:14



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja jag håller med -vackert!
2009-03-02

  Roula O
vackert!
2009-03-02

  Berit Robin Lagerholm VIP
en oerhört vacker kärleksdikt
Generöst givande
2009-03-02

  Söder
en mycket tilltalande dikt. vackert!
2009-03-02

  Suzy med punkterna
Mycket vackert skrivet
2009-03-02

  m.ricknell
Läser dina sorgset vackra ord om igen ...
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth