Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte den enda


som försöker bära mitt kors
med någorlunda värdighet




Övriga genrer av SeXara
Läst 295 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-03-02 20:52



Bookmark and Share


  Miss Mod
Nej, Du är nog inte den enda.
2009-03-03

  Suzy med punkterna
Nä vi är nog många som försöker iallafall. Bra skrivet!
2009-03-03

  Mona*
Japp!
2009-03-03

  Maria Natasja
du är bra tjejen!
2009-03-02

  Cosmic Johanna
ja vi är många...

underbar bild på din sida med korset på ryggen:-)
som passar till denna.
2009-03-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det gäller att gnoga
på, inte knota på
bara hoppas på
att det inte åt
skogen skall gå!
2009-03-02

  Lejonhjärtas poesi
Aaaah vilken känsla i denna, lika kort som det är kärnfullt.
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara