Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UNREAL


There was a fire
running wild
so incredible
surreal

it struck her
so violently
it made her
alive it made
her

feel

that life burned
almost unreal




Fri vers av SeXara
Läst 701 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-17 17:09



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Magiskt vackert...
2013-10-31

  the apache kid VIP
really good!
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara