Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så har jag älskat dig


som om solen sett
sin allra sista dag

så har jag längtat
efter dig

som en oskriven saga

brunnit efter
att skriva

ett du och jag





Fri vers av SeXara
Läst 939 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2012-09-30 19:50



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert ??
2016-10-26

  Ronny Berk
den längtan så väl formulerad, ja !
2015-08-09

    Ladylike
Väldigt fin:)
2012-12-28

  Diffusiaria
Fint.
2012-10-02

    Birgersdotter VIP
Väldigt fin text
2012-09-30

    ej medlem längre
Du skulle har skrivit vi istället för det hade gett en mer klang åt versen
2012-09-30

  Solitaire VIP
Underbar
såväl text som bild

2012-09-30
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara