Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska Oss

 

Vi kysste sanden tillsammans

men fasade inuti

 

närheten,

 

till bränd panna

 

Våra tårar hördes,

väckte en ros 

i öknen

 

Vi smekte solen nakna tillsammans

men lamslogs inuti

 

närheten,

 

till mörk sorgedräkt

  

Våra önskningar föll,

flammade upp

i en låga

 

Emellan oss nu,

din kropp

ovan min

 

ligger en ros

 

som  väntar

att omfamnas

 

Låt inte rädsla

för taggarnas skärpa

släcka oss nu

 

om vi så blöder ut i en röd flod

av vår närhet till varandra

eller bränns upp av öknens hetta

 

låt oss då skrika av smärta

för kärleken

 

tillsammans

 

och vår låga

 

leva kvar i soluppgången

 

och vår önskan

 

i nattens beskydd...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 495 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-03 01:09



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...afarin!...tycker mycket om....:)
2009-03-08

  Roula O
mycket vackert skrivet!
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP