Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss av sanning


död

vaknade med vener söndertrasade av kärlek, tiden läker inga helveten, kyssarna du gav mig voro döda...




Fri vers av peter markurth
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-02 23:50



Bookmark and Share


  Skäl till själ
så dystert, kort och jävligt bra!
2009-03-03

  Suzy med punkterna
Skrämmande. Bra skrivet
2009-03-03

  En strimma av guld
Den var som ett slag i magen.
2009-03-03

  kärleks ängel
uppvaknande av sanningen!
2009-03-03

  Patrik Andersson
Så sant...och så bekant...fy fan...
2009-03-02

  Gisela Nordell
berör!
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth