Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


begravning

Nu vaknade livet till och tittade mig i ögonen, andedräkten svepte över rummet, natten vi begravde kärleken,

asfalten bryter ljuset i dina ögon

solen bländar alla tankar

faller handlöst ned

i dina drömmars

raseri,

kyssarna väckte döda sinnen,

utan nåd, vandrade konstnären ensam i natten..




Fri vers av peter markurth
Läst 229 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-03-03 00:56



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Bra slut
2009-03-03

  En strimma av guld
Dina rader säger så mycket.

"utan nåd, vandrade konstnären ensam i natten.." Härliga ord.
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth