Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss av känslighet...


fuck off

Rykande sitter den klistrad i min hand, ensam står jag och beskådar ödeläggelsen, hur fan får man 14 skott till försvar av egen person, sirener, skrik, vansinniga böner av smärta, snurrar till, verkligheten ändras ett tag, mot evigheten, springer, blodpölar, törstande oceaner, frihet, jag stod och segrade, vapnen sätter punkt för alla argument, kylan, domningarna, svetten, nu har jag tagit två mäniskoliv, jävlar samvete, plågar, gråter tysta tårar, resten av livet flyter framför morden jag begått, berått mod, livsfarlig, inlåst, foton, en dag ska jag flyga tillbaka till min barndom och kärleken, utan hyckleri, hur fan kunde ni pressa mig, dra åt helvete era förbannade svin, gråten i halsen, vill ej visa, sanningen bortom svikna ideal, brinner i förståndet, jag ensam vet, att värdet av ett liv försvinner då vapnet avfyras...





Fri vers av peter markurth
Läst 239 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-03-03 17:30



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
En bra skiss om ensamheten,

som biter ifrån bra.

tex,

jag ensam vet, att värdet av ett liv försvinner då vapnet avfyras...

vad är egentligen ett liv värt, när vapnet fyras av?
2009-03-03

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket stark text med lukt av människans dårskap
2009-03-03

  Suzy med punkterna
Ja värdet försvinner då. Starkt
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth