Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mein Herz brennt


Oh
Oohh
Ooohhh
Oooohhhhhh

Rammstein:
MEIN HERZ BRENNT

hhhhhhoooO
hhhooO
hhoO
hO

ni tog banne mig
orden rakt ur min mun
för mitt hjärta brinner
vrider sig i bröstet
pulserar och bränns




Övriga genrer av SeXara
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-03 20:29



Bookmark and Share


  Maria Natasja
daz ist dain wondershönen texten....
"Mein hertz brennt"
Ah! isch tycken ooommmm!

OOHHH!
:)
2009-03-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Med lite H2O
bränner det inte!
Aber Die Rammstein
Engel brennt nicht,
warum dein Herz?
Bitte erzählen!!!
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara