Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tunga möter tand... smaken av järn tar över...



det finns ingen kladdig glädje kvar

inget avkylande hopp

inte ens en smula torr sötma

det beska är gud idag

bortslitna blickar och

askan från brinnande drömmar

acceptensen är hög och viljan är låg

skillnaden mellan förtvivlan och utskurna tårar i torr hud

tanken filas ner, skalas bort, kopplas av, förringas, förfaller och dör

precis som allt annat

och ändå finner jag mig själv undrande

frågande om vad, varför, hur och när

är jag glad eller ledsen

vid liv eller död

det borde inte vara så svårt att se skillnaden...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-04 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen