Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ni bör höra the clasch(tommy gun efter att ha läst denna) skiss..


kyligt hjärta

Ljuden ekar i mitt huvud, ljuset bränner min hjärna till aska, varför i helvete var du tvungen, det var meningen, att pressa fram vansinnet?

nu ligger du där, orörlig, ett kadaver, blodet smakar sött, som kärlek,

stoppar världen och kliver in i ditt kyliga hjärtas ensamhet...











Fri vers av peter markurth
Läst 269 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-03-04 01:19



Bookmark and Share


  Tina Q
Bbrrr.... nackhåren reser sig när jag läser - och det är skickligt åstadkommet!
2009-03-04

  En strimma av guld
Ska försöka hitta den på Youtube.
2009-03-04

  Regular
"stoppar världen och kliver in i ditt kyliga hjärtas ensamhet" - ju fler gånger jag läser denna fras...ju mer suger den i mig i sig..
me like
applåd
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth