Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets Repertoar

Tittar ner och med mina ögon jag nu ser
Åren som jag gått igenom och med sammanhangen jag då ler

Mittpunkten av "livet" är nu snart samlad i en skål ur en våg
Som fortfarande har längtan över att något ska få läggas i lut

Inför varje ögonblick du lyser igenom likt en film om dig själv
Finns katogerier du själv valt glömma och de du åter valt att röra vid

Talanger i filmer du vart som gjord för och vissa du kanske ångrar
Lyckades du ändå skapa ett mästerverk utifrån en del av så många



Ser nu på åren som har passerat och undrar som de flesta vart tiden har gått
Men jag vet även ett långt äventyr som väntar bortom solens lysande lågor
Likt den en gång reste sig utifrån mina ungdomens dagar

Så jag tittar upp på himlen och med ett leende jag nu ser
Framtiden passera och med tiden som går
Vet jag att allt kan ta slut när som eller att jag plötsligt vaknar upp ifrån mina drömmar en vacker dag

Men glädjen av ett minne så stort
Bringar mig hopp och energi över något som jag fått gjort

För utav varje dag som har gått och tid som runnit förbi
Har jag lycklig som ledsen fått medverka och påverka i namnet på en film:

"Livets alla glada som sorliga år" är titeln på den



















Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-04 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi