Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


sommar


kysste dina händer, såg att alla gärningar lagt sig att vila i sommarbrisen vilken blåser mot min kind..








Fri vers av peter markurth
Läst 218 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-04 19:38



Bookmark and Share


  Tina Q
avspänd, skön känsla av rofylld ömhet - gillar!
2009-03-04

  Alexander Gustafsson
Det fick mig att tina upp lite, och minnas sommaren...
2009-03-04

  Suzy med punkterna
Vilar en stund i dina ord
2009-03-04

  m.ricknell
läser skönhet i dina ord
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth