Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss till min....


min kärlek

Jag mötte din törstiga blick, kärleken stal en visdom denna vinternatt, vill ha din kropp förevigt, kyssar av guld,skölja bort vår ensamhet,



med dina händer runt mitt hjärta,


flicka uti tiden, stilla nu


vi lägger oss tillsammans


och älskar bort

sanningen...




Fri vers av peter markurth
Läst 265 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-04 21:03



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Känner längtan
2009-03-06

  En strimma av guld
Denna var så full av kärlek och du har skapat en sån fin dikt.

Massor av applåder. Klapp, klapp......klapp.
2009-03-04

  Tina Q
hudnära, het, sensuell - ljuvlig!
2009-03-04

  friheten
VAcker skriven
2009-03-04

  Leif Furstedt
Sensuell, tassande på ytan till erotiskt dagdrömmeri.
Vackert.
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth