Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstund (med dig)

Väntar på dagen

i sängens beskyddande,

bubbla av frihet

          *

Solen strålar fram

Ögonen öppnas halvt nu

Känner tidens gap

          *

Sträcker mig mot dig

Ditt leende är sötman,

jag följer efter

         *

Duschar, klär på mig

vi äter frukost ihop

Tiden står stilla

          *

Klockan är åtta,

måste iväg nu kärlek

Ville stanna hos dig

         *

Juice och rostad glöd

Dagens honung har ätits

Morgonstunden slut




Bunden vers (Haiku) av Seasons VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-04 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP