Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


du dog

Dina ögon glittar i mörkret, rösten viskar kärleken till en sovande själ, jag dog inatt, viskade du då jag sökte ta dig i mina armar..




Fri vers av peter markurth
Läst 172 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-05 05:46



Bookmark and Share


  Tina Q
ilar till när jag läser...
2009-03-05

  peter markurth
den ska ha denna brytning..man ska tvingas läsa några gånger..
2009-03-05

  LePenseur
Tycker den här vore lättare att ta till sig, mer lockande, och kanske rytmisk, om man hade en annorlunda radbrytning.

Kanske:

Dina ögon glittrar i mörkret
rösten viskar kärleken
till en sovande själ

Jag dog inatt
viskade du
då jag sökte ta dig
i mina armar
2009-03-05

  m.ricknell
..känslan består av ett hugg någonstans i närheten av hjärtat
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth