Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


solen brinner

Jag såg din skugga, betrakta mina sanningar, sakta smeker dina händer tiden, letar sig ned i djupet, kysser, drömmar utav ungdomens visdom, sanningen existerade ju då, du var drottning av dödens rike, kvalen, svettningarna, morden, sieg heil, never mind to kill, begravda i tiden delar vi på sanningarna jag ej orkar bära, vandrar ensamma mot lyckan, solen steker våra hjärtan...




Fri vers av peter markurth
Läst 178 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-05 06:12



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Solen i diktern berör, den bränner till i läsaren....

applåder!
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth