Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


rinner

Vanskapta sanningar lever i min hjärna, tar över hoppet,

dalar nedåt


svetten, ont som fan


värkande tankar, porslinsdrömmar



tomma ord lindrar ej, din kärlek



stinker, svett, jag vill ha dig, nu,



kyss min smärta



älskade


flicka

rinner själen bort i tiden...





Fri vers av peter markurth
Läst 279 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2009-03-05 08:14



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Starkt känslosam
2009-03-06

  frantic
stunden
hettan..

alltid så mkt
starkare..

än tanken
drömmarna..

(men varför inte..?)

applåder!!
2009-03-06

  Berit Robin Lagerholm VIP
Talande intensitet och naturellt beende.
Tydliga starka bilder.
2009-03-05

  Roula O
riktigt fin...bra!
2009-03-05

  firefire
Mina tankar blir :ett hjärta stinker blod och svett men har alltid rätt(fritt taget ur Imperiets låt,men ändå mina ord som jag menar..) och hoppas din älskade förstår! Fin dikt hur som helst om kärlek längtan begär smärta hopp abstinens osv i min tolkning..
2009-03-05

  Tina Q
den här är riktigt intensiv!
2009-03-05

  Alexander Gustafsson
Jag hör orden när jag läser dem,
be berör mig djup,
för att vara en som anser sig vara känslomässigt död,
må du ta detta som en jätte komplimang...

Iaf, I liked it alot...
2009-03-05

    Tea Alex
Åh!
Intensiv!
2009-03-05

  Fokus
Stark. Fysisk. Motsägelsefull. Svart och hoppfull på samma gång.
2009-03-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Rinnande dikt
ger kärlekstanken svikt
blir, som en fors
mina ögon går i kors
när jag läser nått
som känns, som bikt!
2009-03-05

  m.ricknell
riktigt snyggt ...
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth