Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


gunslinger...


Brinnande drömmar, ni ska få smaka på gas era as, satans svin, jag har ett vapen, begraver själar konstant, maskin, mekaniskt, pisksnärtar, pumpande adrenalin, snutjävlar står ivägen, PANG, borta, samvetet hugger, jag är john wayne, automatpistolen talar, ni fick mig att sluta bry mig, jag älskade ej, hatet förtärde, venerna fylldes med skit, skuggorna dalade, revulotion, makt, död, känsliga hjärtan trampar alla sönder rakt av, trampa på mitt vapen den som kan...






Fri vers av peter markurth
Läst 251 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-03-05 21:23



Bookmark and Share


  Tina Q
... men det blir snart vår... ljust och fint... och fåglarna kvittrar och solen värmer och allt känns bättre...

En kraftfullt ilsken text, smattrar som ett automatvapen.

- och jag önskar att det inte var såhär, men det är det, för vissa, på vissa platser, vissa tider -
2009-03-06

  Berit Robin Lagerholm VIP
Du kan få en blomma av mig
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth