Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


din själ

Dina drömmar sammanflätade

med tiden

kyssar


i mörkret


finner du kärleken i mitt sinne


kastar oket av vanmakten



inför döden är vi lika


kyss våra mardrömmar och känn min kärlek


förlåta sanningen, sagor om en seger

lever bortom hatet

nu tar jag med

din själ...








Fri vers av peter markurth
Läst 272 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-03-05 21:25



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Annorlunda mjukare
2009-03-06

  genni VIP
Tycker om den här.
Ibland skriver du väldigt intensivt och det är bra, men den här texten andas ett mer lugn, gillas!
2009-03-05

  Berit Robin Lagerholm VIP
Intensiva rader
Mycket bra
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth