Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Du fanns i mitt liv i 34 år
i din dotterdotters liv i 6 år

minnen från förr
kommer alltid att finnas där

vi saknar dej så mycket
mer än vi kan beskriva i ord

tårarna kommer ibland
vi tänker på dej varje dag pappa/morfar

men en sak ska du veta
du finns alltid i våra hjärtan

önskar du kunde vara med oss nu
vem vet det kanske du är

pappa och morfar
vi älskar dig så





Övriga genrer av Cina
Läst 449 gånger
Publicerad 2005-09-07 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cina
Cina