Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss av kärlek...


den finaste flickan...

En rysning genom märgen, kylig morgon, bulande hjärta, trött, ciggaretten lyser upp tillvaron, kaffet,

stasar, svar, fyller mitt hjärta med kärlek, sticker varmt genom kroppen,

hennes andetag , frid, morgonrodnaden nietsczhe tjatade om, fönster in i själen,

belyser sanningar, drömmar, av spådomars ljus, musiken ekar, bryter tystnaden med en sanning, betraktar ditt ansikte, älskar dig, bortom helvetet följde du utan att svika,

bortom dina drömmar älskar du mitt besinningslösa hat, kysser min brist på empati, smeker mina sanningar i kvällsdiset,

du ensam vet, att jag är en mäniska, fylld av undran,

samvete av känsligaste karaktär,

trötta tankar, nära kärleken

brister jag i gråt

och inser

att du

och det vi har, är våran religion...´




Fri vers av peter markurth
Läst 197 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-03-06 05:30



Bookmark and Share


  m.ricknell
Smärtsam och fridfull på samma gång .. tankarna flyger
2009-03-06

  genni VIP
Bra skrivet, men jag smälter för de 4 sista raderna, fint!
2009-03-06

  Suzy med punkterna
Otroligt vacker!
2009-03-06

  En strimma av guld
God morgon.
En annorlunda uppdelning på din fina text och lättare att läsa.
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth