Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min sött vad?


for you

Jag såg dig somna i min famn, kärleken flöt mellan våra hjärtan, jag vill kyssa dina drömmar, slicka i ditt öga, älska dig tills skuggorna hämtar sanningen, min egen lilla flicka..




Fri vers av peter markurth
Läst 190 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-03-06 11:21



Bookmark and Share


  peter markurth
denna förstår bara rätt flicka.....
2009-03-07

    Ken Cassel
Slicka i ditt öga
Det vill du väl ändå inte göra
Eller vill du det
Okej
Coolt

Mvh
:))
2009-03-06

  Suzy med punkterna
Tycker om din återkommande flick. Sött, ja men alldeles lagom.
2009-03-06

  Roula O
mm väldigt sött :)
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth