Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen som kom

 

så gick allt i stå orden torkade ihop kommer inte ut

sitter inte ens på insidan och gnager som nollställd

eller rentav nöjd förväntansrik eller mindre mollställd

 

ord som inte kommer ut kanske vägrar att födas alls

livet tar sina egna svängar även om det står stilla nu

med ordflödet i imperfekt och känslor under kontroll

så är det skönt med paus från ett liv som gummiboll

 

tårar är det inte slut med och inte talade ord heller

längtan och sökande efter äkta vänskap fortgår än

och kommer väl att göra så tills jag inte mera andas

men nu spelar jag även jazzmusik och livet blandas

inre röjning pågår trots att tiden snabbare tandas

 

jazzmusiken gör så ont med

min älskades favoriter en cd

inköpt i Barcelona som han

skulle ha älskat precis som jag

men dagen idag är en märklig dag

kanske är det ljusets väg åter

eller jazzen som gör att jag gråter

tårarna rinner och jag låter

allting vara som det är

gör inga bekymmer

av dagen som om

den bara

kom




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-06 13:58



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"tårar är det inte slut med och inte talade ord heller

längtan och sökande efter äkta vänskap fortgår än

och kommer väl att göra så tills jag inte mera andas

men nu spelar jag även jazzmusik och livet blandas

inre röjning pågår trots att tiden snabbare tandas"
Underbart skrivet!
2009-03-06

  Eaglemountains VIP
Rörande, berörande, vackert formulerat i varje mening ...
2009-03-06

  Hans Christian
Så vackert och skickligt skrivet min vän , och jag blev väldigt rörd. Bravo.
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP