Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hantverkares konkreta realism


Ibland tror man inte sina öron

 

oj du här bor du fint

ja sa jag

är det inte väldigt ensamt

jo

här blir väl kolsvart

ja med stjärnhimmel

är du enstöring

nej ensamheten är ofrivillig för vi bosatte

oss här med tanke på att få åldras härute

jag säger då det

man ska ALDRIG planera för framtiden

sa han medan jag stod kvar där på trappan

förstummad




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-06 18:37



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Men om du bor kvar under stjärnhimlen så har du väl så som du vill ha det, men det kanske han inte tänkte på, den där hantverkaren....
2009-03-06

  Eva Langrath VIP
Delar din förstummning, vilken fattidgdom att inte våga leva.

Eva
2009-03-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag säger, som
Martin Luther, tror
det var han, som sa
det: Även om jorden
går under i morgon
planerar jag mitt
äppelträd idag!
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP