Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till den jag älskar..


min söta flicka, jag vill ha dig för evigt..

Ser dina sanningar sväva , in i min själ, kysser dina läppar i natten, känner ditt hjärta slå mot mina drömmar, imorgon vilar du i mina armar, kysser dig för evigt, älskar dig för helvete...




Fri vers av peter markurth
Läst 255 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-03-06 23:01



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Känslan känns
2009-03-08

    Melona
fan vad bra avslutsrader! : )
2009-03-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst för den
man älskar skall
man brinna, såsom
Du gör för Din kvinna
hett utan sans och vett
bästa kärleksförklaring
jag någonsin har sett!
********************
2009-03-07

  Malin Bengtsson
sista raden = klockren!
2009-03-07

  Ordregnspoeten
Fullständigt formidabelt! Önskar att alla kunde vara så tydliga som du men här får jag ständigt undra.
2009-03-07

  Söder
yes, så ska man älska. snyggt!
2009-03-06

    Annika J
"känner ditt hjärta slå mot mina drömmar" är fantastiskt bra uttryckt!
2009-03-06

  m.ricknell
..du känner kärleken personligen..
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth