Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var beredd på allt


Träna förmågan

 

förr eller senare

dyker demonen upp

verklig eller inbillad

förr eller senare

 

avgörandet är

det avgörande

det är här

och nu

 

genomskådar du

demongreppet

eller står du

handfallen

 

känner du demonen

på lukten

ser du blicken

då är du räddad

 

kanske slapp du

bli slagen under bältet

eller känna när du trampades

fast du redan låg

 

förmågan att rädda sig går att träna

jag vet




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-06 23:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"förmågan att rädda sig går att träna

jag vet"

Just så är det.

Applåd!
2009-03-08

  jardan
Bra beskrivet och tänkvärt med kämparanda
2009-03-07

  Eaglemountains VIP
Väl formulerat ....
2009-03-07

  Eva Langrath VIP
Bra beskrivet vi tillhör samma klubb du och jag och demonerna skall vi bekämpa livet ut.

Eva
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP