Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


nu vet jag..

Nu ser jag, avgrunder, ni har ju mördat förut, med mina tankar, förnimmer jag hatet, saknaden, kärleken, de döda partierna i mina sanningar, flyter bort, droppar, ur en kanyl i natten, ensamheten varar aldrig länge, jag har älskat oceaner utav kärlek, nedlagt alla fiender till dig, lovat allt som brinner, kysst ditt helvete adjö, älskat mig själv varje dag i 1000 år, aldrig glömt vem jag var på sommarängen då vi möttes, oförstörda, under solen och förenades i ungdomens naiva tro, nu är du ännu min, den som vet, ser, kysser, älskar mig till döden, hämtar våra tankar till landet bortom livet...







Fri vers av peter markurth
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-07 06:45



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Läser önskan
2009-03-08

    sofia flow
om och om igen...lyckliga flicka så vackert.Tack
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth