Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss av kärlek..


egen liten söt flicka...mycket söt, sötast..

Min kärlek droppar ut ur hjärtat, fyllt av hål, lagningarna brister, dödligt sårad möter jag din milda blick, vet att du vill laga det, besegra döden åt mig, befria min själ från samvetskval och ångest, kysste mig, smekte mitt hjärta, hämtade en xanor, satte dig nära och inväntade livet, smekande min ungdom i vinden, förde in själen i ditt ljus, som jag är gör du allt för att visa att mitt vara är det största du erfarit i hela ditt liv, jag lägrar dig och älskar dig bortom döden...




Fri vers av peter markurth
Läst 234 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-07 08:18



Bookmark and Share


  Kim VIP
En bild att bevara, så kanske allt annat håller sig borta!
2009-03-08

  Suzy med punkterna
Mycket bra skrivet Peter
2009-03-08

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket, mycket vackert. Andfullt.
2009-03-07

  Nanna X
Ja det dryper av honung! Att du lyckas stapla så många söt- och kärleksord på varandra till en hållbar helhet, det är verkligen skickligt! (Vad är en xanor...?)
2009-03-07

  thyra
Ljuvliga ord ju! :)
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth