Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag mötte min drömman i sömnen

Önskar du dig fint väder
eller en intressant dag?

mannen i drömmen hade blå ögon.

Det var den bästa öppningsfras
jag någonsin fått

Och med tanke på att jag drömde
så har jag väl skapat orden själv




Fri vers av Tina-sol
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-07 12:37



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Sannerligen härliga rader om något lika tänkvärt som vackert.
2009-03-07

    Melona
haha

du är för söt!
2009-03-07

  thyra
Underbara ord!
2009-03-07

  Ola Rydberg
Riktigt bra
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol