Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslorna bara kommr..går inte att stoppa


Du är sången du är melodin i mitt liv

Vill att
min önskan
ska flyta
med vågorna
in mot land

Känner hur
hjärtat åter
slår känslor
som jag
inte kan råpå

För du är
sången
du är melodin
du är
hela mitt liv

Du är min
vackraste snäcka
du är
båten som
äntligen ror
mig iland

Så ge mig
din varma famn

Så ska jag
ge dig
allt det
som du alltid
önskat dig att
få ha

För mig
finns det bara
du och jag




Fri vers av almqvizt
Läst 543 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-07 19:49



Bookmark and Share


  Mia Marcus
fin dikt! /mia marcus (är en fd Almqvistare... :-)
2006-11-10

  Jessica Ebbesson
Vacker kärleksdikt.
Tycker speciellt mycket om
fjärde stycket..
"Du är min
vackraste snäcka
du är
båten som
äntligen ror
mig iland"
Mmmm så fint..
2005-09-13

  Bella
Vilken underbar melodi...*L*
2005-09-07
  > Nästa text
< Föregående

almqvizt
almqvizt