Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvåeggat


Lägg din hand över min
krama mötet,
lämna avtryck

sitt här hos mig
ta på stunden,
bind oss

håll dina armar om mig
ligg i pulsar,
stöp kärleksstund

vill du?




Fri vers av Rosen VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-07 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP