Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vårdans

dansa gatan fram med mig
låt den mjuka vårvinden smeka våra kroppar

i ljuset från solen som sakta går ner bakom horisonten ser vi skuggorna av oss
vi vackra
det vackra som ingen kan ta ifrån oss!

fåglarna sjunger en kärlekssång i träden
jag vet att de sjunger om lyckliga dagar
om solen och havet och vindarna

på samma sätt som jag vet att jag alltid kommer vara trygg
så länge jag har ett vi




Fri vers av Bollen
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-07 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bollen