Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Moi &  Miss host host


Bisolvonisk frälsning

 

 

bakom ögonlock

i vilande drag 

 

med molnspanande gester

andas vi enstavigt

 

det enda vi känner till

 

är en avvaktande 

fluid lindring

 

vi rör oss stilla

i utrymmet

 

mellan här och där 

 

 




Fri vers av J A Nicander
Läst 392 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-07 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J A Nicander
J A Nicander