Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss tills min fru vaknar...


my wife..

Jag såg min unga hustru ännu sova, lugn och frid i varje andetag, kysste hennes panna försiktigt, tog på hennes själ, den stannade kvar, varm och mjuk i mina tankar, jag vet att du älskar mig lilla flicka, men klarar du av min kärlek?

vill du bo i mina tårar, sukta efter det som ej lever, trötthet, bitterhet, hat, fruktan, vapnen har tystnat och hänger sedan länge som en prydnad i din kammare, kan du förlåta mina mord?

jag är i helvetet varje dag, och älskar dig ännu...




Fri vers av peter markurth
Läst 205 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-03-08 09:37



Bookmark and Share


    glasa VIP
frågor
så nyutspruckna
späda

det lena mot det frätande sträva

som ett frieri
utan fasader

en ömsinthet, läser jag här,
som inte är lätt att glömma
bland svarta stenar på jordemarken
2009-03-08

  Piann VIP
Starkt skrivet. Kärleken den ljuva till mörkheten som vi har inom oss.
2009-03-08

  m.ricknell
åter igen tårögd, starka ärliga ord..
2009-03-08

  Suzy med punkterna
Smäktande rader
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth