Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss..


bortom..

Bortom döden är våra sanningar gömda

fentanylet verkar, sticker varmt

håller samman själen, skänker dig


min kärlek, nu kysser jag din smärta och landar i helvetet


våra drömmar lever i min själ, nu tar jag dig hårt


för att aldrig släppa din längtan....




Fri vers av peter markurth
Läst 194 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-03-08 09:57



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Längtansfull
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth