Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tränar

 

lättväckta

mörka krafter

kräver plats

 

V I L L    U T

 

jag har sagt nej

till utsläpp

av ilska och vrede

 

DE SKA HÅLLAS I SCHACK

där gör de bäst nytta

för har du märkt

ångesten de skapar

 

KVINNODAGENS KVINNOR SÄGER

ska vi inte få visa vår vrede som männen

har det blivit så bra då

men säg att du är arg och minsann

har något viktigt att förmedla

 

säg att du är vred men var det inte

då slår det inte tilbaks

mot dig själv

 

jag säger som jag brukar

att allting

går att träna

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-08 10:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"allting

går att träna"

eller avleda...
2009-03-08

  Eva Langrath VIP
Visst är det så hela livet är en träningsbana.

Eva
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP