Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du


nu kommer den över mig
igen

min kärlek för dig

får mina porer att öppnas
jag

ryser av välbehag

när inre nervändar träffas av
dina

under starka vibrationer
lyfter jag




Fri vers av Rosen VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-08 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP