Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


vår kärlek är

Småbubblande är din kärlek, själen blöder eld över mina smärtor, fångade i tiden lever vi bortom mörkret i mitt hjärta, hat, kärlek, död, kyssar, sekunder utav obarmhärtig smärta anfräter, pissar i mitt sinne, tar tanken med, sliter sönder, hoppar på, mina drömmars innersta väsen, smärtan, kylan, variga sår öppna i din själ, visar tiden, misstagen vi döljer, bortom sanningen, glänsande regn av gyllene tårar flyter, droppar ned i drömmars mörker, vacumförpackad eld, följer spåren till din själ, äter drömmars farväl, bränner din saknad, älskar du mina tårar? vill du ha mitt helvete? tystnaden är outhärdlig, kärleken bryter ned skuggor till aska utan nåd, besinning eller hat, jag kysser tiden, spottar mig själv i ansiktet, mördar allt levande, ligger stilla i de drömmar vilka ännu lever, vi följde kärleken, det var vårt brott, följde varandra, rakt ned i helvetet, för att stanna, nu är du min älskade, för evigt...




Fri vers av peter markurth
Läst 294 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-03-08 13:42



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Den oundvvikliga kärleken, lika bedårande som hatisk
2009-03-08

  Tobias Nilzon
häftig känsloresa!
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth