Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liksom beskt te


När vi slagit rot
och såpaburken
kramar känslor
i nattens timma
med oss utbyttingar

drar bladen för länge
och vårt te
smakar beskt
vi gråter färdigt
och bilder klarnar

varför årstider har
begärt variation
som glider oss förbi

När vi slås ut
och böjs
inför storhetsslam
viftar vi på tårna
av all kramp

hoppar runt sensationer
och bränner oss
på utspillt te




Fri vers av Rosen VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-08 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP