Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss av galenskap


sanning

Dalande kärlek möter strömmar utav hat

flytande medvetanden, ensamna i tiden

söker skälen till det som ej går att


formulera med ord,


vanmakten bryter ned sanningar


till tårar


jag älskade ju dig...




Fri vers av peter markurth
Läst 224 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-03-08 19:57



Bookmark and Share


  Fokus
Ger en bild av skoningslöshet och obarmhärtig hjälplöshet. Den där bäraren är fullt medveten om vanmakten.
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth