Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På hundrundor träffar man, förutom hundar, på allt möjligt roligt och oroligt


Öron kan vissna

 

allt jag sa

visste hon bättre

allt som var frågor

hade hon svar på

allt som vi människor inte vet

visste hon allt om

 

sedan vissnade mina öron




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-09 15:35



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
"L"
Känns igen!
2009-03-11

  Bibbi VIP
Tvärsäkerhet är det absolut värsta jag vet.
Applåd!
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP